Clicko - bokstäver

Hallå! Igår fick vi hem ett paket från Clicko  har ni hört talas om det tidigare? Clicko är kort och gott träpinnar med magneter i. Det låter kanske inte så mycket när man förklarar vad det är MEN wow vilken glädje det ger hos barnen när de ser att de enkelt kan bygga alla bokstäver i alfabetet med hjälp av dessa. Det är ett spel och en byggsats, gjort för att skapa intresse och skapandeglädje hos barn för bokstäver. 
Barnen kan själva bygga bokstäverna fysiskt, när de använder flera av sina sinnen ökar även förståelsen för bokstäverna. Eftersom de kan skapa bokstäverna långt innan de notoriskt kan hålla i en penna och skriva bokstäverna kan clicko tidigt ge en grund för hela alfabetet. 

På bild kommer ni se den stora byggsatsenen plansch och  ordlek med alfabetets alla bokstäver som även är ett spel.
Spelet går ut på att man i tur och ordning drar ett kort med en bokstav, vi tar hjälp av planschen för att se hur trädelarna ska byggas ihop och när bokstaven är byggd får man en stjärna. MEN akta er för monstren som gömmer sig på några av korten - de tar nämligen ett visst antal stjärnor av er. Det tog ungefär 35 minuter för mig och Kaylie att spela detta och glädjen var total när hon insåg att hon även kunde bygga alfabetets svåra bokstäver som G, S och Z. Bokstäver hon inte är bekant med sen tidigare upplevde hon som svåra men insåg snabbt att det gick ju super! 

Det här är bara ett av spelen man kan spela, man kan även använda ordleken för att dra en bokstav och försöka hitta så många ord man kan på den bokstaven exempelvis. Bara fantasin sätter gränser.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En hjälpande hand

Hej på er! Hur har ni det i julstöket? 
Vi har julpyntat lite, några julgardiner har fått komma upp och Nissen har fått flytta in hos oss.

Tiden innan jul för mig innebär många mysiga dagar med spel för hela familjen. Det är bara så det är - man tar sig lite extra tid för barnen känns det som. Kort har vi spelat med Kaylie och jag har världens bästa tips till er alla! Denna korthållare för barn är bland det smartaste jag införskaffat till Kaylie.

(null)

(null)

(null)


Det är bara en av många bra saker som Mr. humblebee erbjuder! Dessutom får ni gratis inslagning när ni beställer julklappar eller presenter därifrån! Tips tips! 😍

Ytterkläder för kyla

Hej godingar! Är ni redo för kylan?
Inte vi. I alla fall inte mentalt förberedda MEN vi har ytterkläder som klarar av vintern nu. Fick hem ett paket i samarbete med Lindberg Sweden förra veckan och produkterna får toppbetyg av både mammorna och dottern.

Först ut är detta underställ i merinoull i färgen rose som verkligen är så mjukt och skönt. Det bästa är att alla lappar sitter på utsidan av kläderna så barnen inte slipper känna av obehag. Visste ni att ull är det absolut bästa på vintern? Även om barnet blir svettigt behåller ull värmen, och barnet blir inte kall och blöt.

(null)

(null)

(null)

(null)


Näst på tur är denna härliga mössa i ull och kashmir, den har så sjukt bra stretch att den från början kändes lite liten MEN den sitter perfekt när den väl är på huvudet. Innan har det varit ett stort problem för oss - mössan åker av och håller sig inte på plats. Så tråkigt...men denna alltså! Wow! 
Här kommer även en länk till hennes vinterjacka för barn som är riktigt populär. Vattentät 15.000 mm och andas 6.000 g/m2/24h 🙏🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)