Julklappar och adventskalendrar

I samarbete med Hiko

Heeej alla fina! Första november, den här hösten har gått så ruskigt snabbt men det är förmodligen för att vi hade tur med sommaren som varade länge.

November för mig innebär planering inför december. Detta år har vi funderat länge på det här med adventskalendrar till Kaylie. Jag har de tidigare åren velat göra en presentkalender men har samtidigt inte velat skapa någon stor hets kring paket varje dag. Vi diskuterade fram och tillbaka om vi kanske skulle ta en färdig adventskalender och har därför suttit länge nu och letat efter den rätta.

Hiko har en hel del adventskalendrar, olika alternativ från playmobil men även andra kalendrar som jag inte sett tidigare. För den hästtokige finns exempelvis en underbar kalender med hästen Mulle. Bakom luckorna finns tre olika hästar, tre stycken ponnys men även delar för att göra smycken. Tycker verkligen om när en kalender låter barnet vara kreativt och få använda sin fantasi.

 

 

Jag tycker även ni alla borde spana in deras sida för julklappar, så smidigt eftersom de ligger i olika ålderskategorier som gör det enkelt för en att hitta det man söker. Det tar tid att hitta de rätta julklapparna – då tycker jag att det åtminstone ska vara smidigt att hitta något som passar för just mitt barns ålder.

Här har ni en perfekt julklapp passande en fyraåring, har inte alla någon gång i sitt liv lekt med en Baby Born-docka? Jag har gjort det i alla fall och jag tyckte det var så roligt när man matade dockan och sedan satte den på pottan…

 

 
Har ni planerat än för december med allt vad det innebär? Har ni tänkt ha någon adventskalender?
 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Denna kommer passa för min lilla pojke som är hästtokig. Tack!

2018-11-01 @ 19:48:19
Postat av: Amanda

Men tack för tips! Letat länge efter något ställe som har olika kalendrar

2018-11-01 @ 20:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: