Ytterkläder för kyla

Hej godingar! Är ni redo för kylan?
Inte vi. I alla fall inte mentalt förberedda MEN vi har ytterkläder som klarar av vintern nu. Fick hem ett paket i samarbete med Lindberg Sweden förra veckan och produkterna får toppbetyg av både mammorna och dottern.

Först ut är detta underställ i merinoull i färgen rose som verkligen är så mjukt och skönt. Det bästa är att alla lappar sitter på utsidan av kläderna så barnen inte slipper känna av obehag. Visste ni att ull är det absolut bästa på vintern? Även om barnet blir svettigt behåller ull värmen, och barnet blir inte kall och blöt.

(null)

(null)

(null)

(null)


Näst på tur är denna härliga mössa i ull och kashmir, den har så sjukt bra stretch att den från början kändes lite liten MEN den sitter perfekt när den väl är på huvudet. Innan har det varit ett stort problem för oss - mössan åker av och håller sig inte på plats. Så tråkigt...men denna alltså! Wow! 
Här kommer även en länk till hennes vinterjacka för barn som är riktigt populär. Vattentät 15.000 mm och andas 6.000 g/m2/24h 🙏🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Patricia K

Har länge letat efter en riktigt varm jacka. Tack för tips!

2018-11-13 @ 16:38:15
Postat av: Anonym

Hej
Jättesöt dotter ni har!
Jag såg tidigare att ni hade någon insamling på Facebook till ett syskon. Hur går det?

Svar: Hej! Alla pengar ligger sparade på ett låst sparkonto, eftersom jag började plugga på högskolan efter insamlingen startades har vi bestämt för att vänta med försök till avslutad utbildning 😊
Denise Hinkelman

2018-12-06 @ 10:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: