Vår gråa soffa

I samarbete med Trademax

 

Godkväll i höstrusket. Hur har ni det? Jag har precis satt mig ner i soffan efter en heldag med halloweenfirande. Kaylie var en rosa fladdermus, så stolt över sin dräkt som hennes ena mormor sytt åt henne på beställning. Hon fick gå bus eller godis för första gången och jag ångrar lite att jag innan inte förklarade fler än en gång för henne hur det går till. Hon knackar på, rycker i handtaget och skriker in till främlingen som knappt hunnit öppna dörren ”bus eller godis, har ni nå godis till mig eller?” och klampar in i hallen. Jag älskar att hon är så social och framåt som person, det kommer hon komma långt på tror jag. Har ni också gått bus eller godis med era barn idag?

 

Apropå att jag precis satt mig ner i soffan. Låt mig prata om soffor en liten stund…kan ju vara den bästa uppfinningen som någonsin gjorts. Finns väl inget bättre än att krypa ner i soffan efter att man har varit igång en hel dag? Vår soffa har vi fått måååånga kommentarer och frågor om, det är en soffa från Trademax. Vi köpte den för ungefär tre år sedan och vi ångrar oss inte en sekund.

 

 
 

Just denna soffa finns inte kvar tyvärr men det finns en liknande grå soffa här om ni scrollar lite, sen finns det även många andra modeller. Det jag uppskattar mest med denna soffa är att den går i två färger, den blir lite mer levande och enligt mig är det lättare att inreda när man har två färger att gå efter. Det är avtagbar klädsel på alla dynor och alla kuddar vilket är perfekt för oss med småbarn…både jag och Therese önskade lite förändring i vardagsrummet, vi ville ha kvar vår soffa men vi ville ha lite mer utrymme så vi tog bort den lilla divanen, skar till dynan och vips – så blev det sjukt mycket större och mer plats. Vi kan när som helst sätta tillbaka divanen igen vilket är superbra om vi får besök av många och behöver sittplats. Divanen är även avtagbar, som ni kanske förstår, man hakar fast den med krok under kanten på den långa delen av soffan – det blir alltså inga synliga märken när man tar bort den eller flyttar på den. Såååå bra!  

Såhär fixar du inför halloween

Godkväll! Snart dags för halloween, kan vara en av de roligaste "högtider" vi har. Så roligt både för vuxna och barn, att släppa loss och få gå in i en annan roll för en dag. Att bara få vara ful, söt, fin eller läskig är ju hur roligt som helst det med.

Vi har fixat alla våra tillbehör från Coolstuff. Detta inlägg är ett samarbete med Coolstuff. Länkarna är inte adlinks - alltså jag tjänar inga pengar om ni klickar er in på länkarna.

(null)

Jag kommer som ni ser länka dels till smink, peruker men även dräkter.
Vi fick hem ett stort paket och tanken var att sminka oss inför detta samarbete och göra oss precis så som vi ska vara på halloween men sen tänkte vi att...fan, alla kommer se hur vi ska se ut- då blir det ju inte roligt! Så vi sparar er det och jag lovar en bildbomb från halloween sen så ni får se oss!

Först ut är sminket, länkarna till varje produkt ligger under varje bild. Kaylie ska vara en rosa fladdermus på halloween, min fina mamma har sytt en fladdermusdräkt till henne. Vi testade sprayen och det rosa sminket idag på prov.


(null)

(null)

(null)


(null)

HÄR hittar du FX Aqua, ansikts- och kroppsfärg 49kr

(null)

Här hittar du hår och kroppspray, 49 kr

(null)

Här hittar du skelettklänning, 149 kr

(null)

Här hittar ni ansiktsfärger, 39kr

(null)

Här hittar ni vita linser, 199kr

(null)

Här hittar du grim reaper maskeraddräkt, 299kr

(null)

Här hittar du spökindian peruk, 149kr

Finaste lilla presenten

Finaste presenten till finaste lilla tjejen.
För några veckor sen fick vi ett så fint paket i samarbete med giftstory.
Ett alldeles underbart litet armband med kaylies månadssten. Tycker att personliga presenter alltid är roligast, det blir så uppskattat och man får en direkt koppling till presenten. Kaylie fullkomligt älskar hennes armband. Hon har ett armband sedan tidigare hon gärna vill ha på sig men det är alldeles för stort- detta armband har tre olika storlekar så hon dels kan ha det redan nu men även dels något att växa i.

Giftstory säljer doppresenter, presenter till nyfödda och små barn samt presenter för babyshowers. De har även grymt fina presenter till en själv, födelsedagar eller till bröllop.

(null)

(null)

Alltså ser ni hur fint det är? Så litet, diskret men ändå så himla fint. Vi fullkomligt älskar detta armband och vi vet att det kommer användas flitigt. På förskolan får hon inte ha det eftersom hon kan fastna och råka dra sönder det men hon sätter gärna på sig det när hon vill klä upp sig och om vi ska iväg.
Vill ni också köpa ett? Ni hittar det HÄR.