När nätterna är oroliga

Hej på er fina! Hur sover ni om nätterna?
Jag sover oroligt, rör på mig mycket och är aldrig utvilad eftersom jag sällan verkar komma ner i djupsömn.
I samarbete med Qoali har jag fått testa deras tyngdtäcke och jag tänkte att ni skulle få hänga på för att veta hur det fungerar. 

Om ni funderar på att beställa borde ni vänta ett par dagar, då får ni en GRYM rabattkod.
Först och främst - vilket träningspass bara att bädda med överdraget som är i minky. Så skönt, mysigt och behagligt mot kroppen. Så fint att det förmodligen kommer användas som en sjukt tung filt på sängen istället för en vanlig filt.

(null)
Jag sov så skönt. På riktigt, jag hann knappt tänka alla de hundratals tankar jag i vanliga fall gör, jag blev så lugn och kunde koppla av på ett helt annat sätt. Det låter säkert överdrivet och ni tror säkert att jag tar i lite nu för att få samarbetet att framställas bra MEN det är genuint. Och ni som läst min blogg och tidigare recensioner på andra produkter vet att jag är ärlig med mina åsikter.

Tanken med ett tyngdtäcke är att det ska omsluta kroppen och kännas som en stor kram. Lätt beröring som oftast blir av ett täcke varnar nervsystemet men ett djupt tryck som från ett tyngdtäcke är både avslappnande och lugnande. Det kan jag skriva under på!
Genom denna tyngd på kroppen så producerar vi mer serotonin som är kroppens egna glädjehormon. Serotonin omvandlas till melatonin vilket gör att det skickas signaler till hjärnan att det är dags att koppla av och vila. 


Jag är ganska trött i kroppen nu idag, första dagen efter användandet. Jag har tydligen inte rört mig så mycket som jag brukar och jag känner mig utvilad. Jag har 11 kilos tyngd, man räknar ut det genom att ta ca 10-20% av sin egna vikt. Om man kämpar med orolig sömn, ångest och liknande är det helt klart värt ett försök. Men håll utkik mer, kommer uppdatering på detta allt eftersom jag testar!


(null)
Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Jag sover också väldigt oroligt. Har dock testat lite olika typer av tyngdtäcken & det är inte för mig :/

2018-10-19 @ 09:22:02
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: