Sömnlösa nätter & panik

Godmoooorgon!
Ja, så känns det verkligen nu för tiden. Alla morgnar är en GOD morgon nu. Eller ja, lite huvudvärk på köpet av den sjukt ostörda sömn jag varit med om senaste veckan sen jag började med mitt tyngdtäcke i samarbete med Qoali. Inte alls som tidigare med halvt panik & sömnlösa nätter...
Jag har, på riktigt, aldrig sovit så gott tidigare. Möjligtvis den perioden jag behövde starka sömntabletter eftersom jag låg ganska däckad MEN  den sömnen är inte naturlig, den sömnen var påtvingad och jag vaknade aldrig utvilad de dagarna. 
Men nu...nu äntligen! Jag somnar snabbt, vill till och med gå och lägga mig om kvällarna. Tidigare har jag vänt på mig säkert tjugo gånger innan jag kunnat somna, nu lägger jag mig så som jag vill sova och somnar. Snabbt. 
Det absolut bästa är att jag inte vaknar på nätterna längre. Inga uppvak alls under denna period jag kört med tyngdtäcke. Är så utvilad på morgonen. 

Tyngdtäcken är särskilt bra för barn med neuropsykiatrisk diagnos. Tyngden framkallar serotonin som är ett glädjehormon som finns naturligt i kroppen, det omvandlas sedan till melatonin som är kroppens sömnhormon. 

I tre dagar ligger en rabattkod på 20% aktiverad, skriv i Denise20 så får ni täcke och det fina överdraget i grå minky för lite drygt 2900 kronor istället för 3695 kronor! Det är alltså över 700 kronor i rabatt! Qoali har redan tyngdtäcken till lågt pris, nu får ni det för absolut bästa pris! Men som sagt, tveka inte nu- för den är bara aktiverad i tre dagar. Och de har klarna, få först - betala sen, för er som behöver invänta lön.

(null)

(null)

(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: