Full rulle

Hej fina ni! Det är full rulle hos oss, vi håller på och tapetserar i kaylies rum. Det är första gången jag tapetserar och jag måste faktiskt säga att jag överträffade mig själv! Blir ju jättebra och WOW vad roligt det är! 😍
Kaylie sover hos sin ena kusin vilket ger oss några timmar att jobba ostört. Therese är på jobbet till ikväll så jag får köra på själv en stund till hon kommer hem. Ni får se resultat sen, blir sååå bra. Fram till dess kan ni spana in min story på  instagram.

Vill än en gång tipsa er alla om min fina klocka i samarbete med Daniel Wellington. Den är kärlek. Så himla stilren & snygg, passar verkligen till alla tillfällen. Med koden DENISEDW får ni dessutom 15% rabatt på Daniel Wellingtons officiella hemsida som ni hittar HÄR

(null)

Det är perfektion

I stolt samarbete med Lifetime Clinic

Nuuuu ska ni få se resultatet på min senaste behandling. Så nöjd, detta är perfektion. 

(null)

Nu har jag för andra gången varit hos dem och fyllt mina läppar. Nu när svullnaden lagt sig älskar jag resultatet. Det är PERFEKTION. Jag har alltid, så länge jag kunnat minnas, velat fylla läpparna då min överläpp alltid varit lite större än underläppen. De enda som får röra mitt ansikte är  Lifetime clinic, helt klart! 👄

Det finns så många rykten och myter om både fillers & botox, men faktum är att det oftast handlar om okunskap. Botox exempelvis hjälper musklerna att slappna av- ju tidigare man börjar ju mindre arbetar muskeln vilket resulterar i mindre rynkor senare i livet. Så den där meningen "men ska du börja redan, du är ju så ung och har fin hy!" - exakt därför, för att bibehålla det.

Fillers och botox är inte heller samma sak. Fillers fyller ut medan botox förlamar muskler. Det låter lite läskigt men det är också en vanlig fördom. Botox är perfekt inte bara för rynkor utan även för migrän. 


Jag tycker det är väldigt tråkigt att det finns de som är så fördomsfulla mot personer som väljer att använda botox eller fillers. Jag tycker det är super att man kan använda något så enkelt för att ändra något man är missnöjd med, precis som att ta bort ett synligt födelsemärke eller förstora brösten. Det är liksom lite samma sak bara det att man slipper ett stort ingrepp.


Att fylla läpparna går oftast på mindre än 30 minuter och man kan vara tillbaka på jobbet direkt efter. Så smidigt. 


Denna klinik finns i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Uppsala & Västerås! PUSS

Stressen äter upp mig

Godkväll! Hoppas ni njuter lika mycket av höstmörkret som jag gör, härligt att få in lite färg i hemmet och tända ljus varje morgon och kväll.
Hösten innebar termin tre på förskollärarprogrammet och stressen från det äter upp mig. Jag älskar att studera, uppskattar möjligheten att få ny kunskap och utveckla den jag är på jobbet MEN det är så mycket denna kurs. Har svårt att lägga upp det bra, planeringen fallerar och jag hamnar i något slags ekorrhjul där jag inte får särskilt mycket gjort. Frustrerande! Men det är väl såhär det är stundtals, inte alltid. Mer sällan än oftast faktiskt.

Nattar Kaylie i skrivande stund, T jobbar kväll och jag ska försöka få ordning på en PowerPoint inför en examination om två veckor. DET blir roligt! Älskar att vara kreativ!

Har såååånt sug att ta upp min fotografering igen, på riktigt denna gång. Så bor ni runt Västmanland(eller vill åka hit för att bli fotograferade) så maila mig på deniseochkaylie@hotmail.com för prislista. Erbjuder faktura & swish, levererar högupplösta bilder via ett webbgalleri.

(null)

(null)

(null)