Det är perfektion

I stolt samarbete med Lifetime Clinic

Nuuuu ska ni få se resultatet på min senaste behandling. Så nöjd, detta är perfektion. 

(null)

Nu har jag för andra gången varit hos dem och fyllt mina läppar. Nu när svullnaden lagt sig älskar jag resultatet. Det är PERFEKTION. Jag har alltid, så länge jag kunnat minnas, velat fylla läpparna då min överläpp alltid varit lite större än underläppen. De enda som får röra mitt ansikte är  Lifetime clinic, helt klart! 👄

Det finns så många rykten och myter om både fillers & botox, men faktum är att det oftast handlar om okunskap. Botox exempelvis hjälper musklerna att slappna av- ju tidigare man börjar ju mindre arbetar muskeln vilket resulterar i mindre rynkor senare i livet. Så den där meningen "men ska du börja redan, du är ju så ung och har fin hy!" - exakt därför, för att bibehålla det.

Fillers och botox är inte heller samma sak. Fillers fyller ut medan botox förlamar muskler. Det låter lite läskigt men det är också en vanlig fördom. Botox är perfekt inte bara för rynkor utan även för migrän. 


Jag tycker det är väldigt tråkigt att det finns de som är så fördomsfulla mot personer som väljer att använda botox eller fillers. Jag tycker det är super att man kan använda något så enkelt för att ändra något man är missnöjd med, precis som att ta bort ett synligt födelsemärke eller förstora brösten. Det är liksom lite samma sak bara det att man slipper ett stort ingrepp.


Att fylla läpparna går oftast på mindre än 30 minuter och man kan vara tillbaka på jobbet direkt efter. Så smidigt. 


Denna klinik finns i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Uppsala & Västerås! PUSSKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: