Så grymma rabatter

I stolt samarbete med rabatterat.se 

 

Hej på er. Snacka om att det är fullt upp just nu i mitt liv. Högskolestudier, familjeliv och ytterligare en renovering på gång – eller inte på gång utan i full gång. Så himla roligt samtidigt som jag måste fördela tiden rätt varje dag. Förra gången jag renoverade var det ju mina föräldrars sovrum som fick sig ett riktigt lyft och denna gång är det deras före detta lekrum/barnrum som ska bli kontor. 

 

När man renoverar krävs ju lite nya möbler, visst har jag sant? Jag försöker verkligen tänka miljösmart med allt vad det betyder vilket också innebär att inte handla enbart för onödigt konsumerande – men för en ren och skär shopaholic är det svårt. Jag är ständigt på jakt efter nya saker, särskilt nedsatta varor lockar lite mer – känns alltid bättre om man får mer för pengarna. Jag lovade mig själv 2019 att tänka mig för och enbart handla det som faktiskt verkligen behövs och jag uppmanar ingen onödig konsumtion DÄREMOT vill jag tipsa er om en fantastisk sida för alla er som älskar nedsatta priser precis som jag.

 

Rabatterat.se erbjuder rabattkoder, ibland exklusiva enbart på deras sida. De har hållt på med detta i elva(!!) år vilket gör att de kan det dem sysslar med. Jag har tidigare, innan jag hittade denna sida, googlat runt på olika hemsidors rabattkoder men de flesta är antingen förbrukade men fortfarande finns kvar på nätet, vissa fungerar inte och vissa kräver att man handlar för ett visst antal hundra innan de fungerar – och det står oftast inte med. På den här är det tydlig information, alla rabattkoder kontrolleras dessutom innan de publiceras och alla gamla koder plockas bort omgående. 

 

Man kan antingen välja att scrolla igenom alla butiker – vilket är måååånga – för att kanske hitta nya härliga ställen att handla ifrån eller så kan man använda sökfunktionen ifall man söker rabattkoder hos några speciella ställen.

 

Här erbjuds härlig rabatt hos ellos exempelvis. Såååå bra! 

 

 
 
Alltså, det här är ju verkligen en sida för mig. Snabbt, enkelt och väldigt tydligt. Här inne kommer jag hänga en del särskilt nu under renoveringen för fynda!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Jaa det är alltid kul med lite nytt till hemmet :) Det är störigt när man hittat rabattkoder som inte funkar :/

2019-02-24 @ 16:10:00
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: