Våren betyder förändring

I samarbete med Trendcarpet

 

Känner ni också att våren är påväg? Jag gör det, helt klart. På morgnarna hör jag isen och snön droppa från taket och snön smälter bara mer och mer utomhus. Det faktum att vi har plusgrader nu om dagarna är ju fantastiskt – särskilt de dagar solen är framme. Blir alldeles lycklig i kroppen då.

 

Med våren kommer förändringar. Så är det bara, fler som känner igen sig? Jag vill oftast byta ut inredningsdetaljer när mörkret försvunnit och få in ljus inredning i pastellfärger. Igår råkade T bloda ner vår viskosmatta (alltså, blod från tån ifall det skulle vara oklart, haha!) och den gick inte att rädda. Vi har den i hallen för att ge ett varmare intryck när man kommer in till oss. Tur i oturen betyder ju detta att jag behöver se mig om efter en ny matta att placera i hallen och just viskosmattor till bra pris finns hos Trendcarpet. 

 

Viskosmattor ger ett levande intryck eftersom luggen är rörlig utan att vara för lång. Vi som har barn älskar den ännu mer eftersom den döljer fläckarna ganska bra – om det inte är blod dvs!! Tidigare hade vi en beige viskosmatta, liknande denna

 

 

Men nu till våren och sommaren vill jag satsa på att få in mer färg och grått som jag skrev tidigare och har spanat in denna grå ljuvliga mattan. Fler viskosmattor.

 

 

Visst är den helt amazing? Alltså viskos i mitt hjärta, på riktigt. Det känns som det är tio färger i en matta, utan att ge ett för rörigt intryck. Och jag är verkligen torsk på mattor, är det något jag slösurfar runt och kollar på så är det mattor och kan med säkerhet säga att dessa mattor har grymt bra pris. 

 

Nu när jag ändå tipsar er tänkte jag passa på att visa den matta jag planerar till vardagsrummet. Vi har för tillfället en vit soffgrupp, vit matta och vitt vardagsrumsbord – ganska tråkigt om ni frågar mig just nu. Jag vill mjuka upp inredningen med en grå oriental-inspirerad matta med klassiskt mönster. Jag säger bara WOW! Fler vardagsrumsmattor.

 

 
Önskar er en fin dag.


Kommentarer
Postat av: Karoline

TACK letat som en galning efter prisvärda viskosmattor

Svar: Vad roligt! Här har du svaret 😄
Denise Hinkelman

2019-02-11 @ 13:32:48
Postat av: MalinS

Supergillar mattorna😍

Svar: Eller hur!! 😍
Denise Hinkelman

2019-02-12 @ 21:13:45
URL: http://livetsfinastunder.wordpress.com
Postat av: T

😂😂😂🤦‍♀️🙈😘

2019-02-18 @ 22:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: