Helt utan krav

 
 
Guess who's back...back again!?
Vi får väl se, jag gör detta helt utan krav och måsten - det blir alltid bäst så.
 
Vi har en fyraåring hemma, hon påpekar det väldigt ofta att hon klarar minsann allting nu för hon är ju fyra år gammal och visar stolt upp fyra fingrar. Här om dagen sa jag på morgonen när en av katterna bitit sönder en av hennes leksaker - "ja, det är ju såhär det blir när du väljer att inte städa ditt rum Kaylie" varpå hon suckar, tittar på mig och svarar "men hur ska en så liten tjej som jag kunna städa, jag är ju faktiskt inte mer än fyra år!". 
Fyraårs-kontrollen avklarades idag med godkänt betyg. Allt gick så snabbt att hon som hade hand om henne trodde vi missat något. Och till min förvåning - inget problem med hörseln trots att hon lyssnar väääldigt dåligt för tillfället och kläcker ur sig "va?" mer ofta än något annat just nu. 
 
Jag har lite ledigt nu innan fjärde termin på högskolan drar igång, skickade in den sista tentan för termin tre igår, det firade vi med pyssel. Är det något Kaylie tycker om så är det pyssel. Tycker era barn om pyssel? Kaylie pysslade ihop ett diadem och två hårspännen.
 
 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt och bara andas. Jag renoverar mina föräldrars sovrum under tiden de är på semester i Egypten. Rivit tapeter, spacklat, slipat, tagit bort taklister och lister och påbörjat målning av tak nu. Två strykningar avklarade och en sista strykning på taket blir imorgon - listerna är även dem målade en omgång. Vi inväntar tapeter ni ska få se mycket av, jag är riktigt avundsjuk och så glad att jag får hjälpa dem med detta - med just dessa tapeter.
 
Glöm inte att klicka i det lilla hjärtat här under. Det får en ju att faktiskt fortsätta vilja dela med sig här med och inte bara på instagram...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: