Ibland behöver man låna pengar

I betalt samarbete med Lendify
 
Hej på er i det kalla vintervädret. Det är riktigt kallt ute nu och jag gör allt jag kan för att hålla mig inomhus, haha.. Jag är ganska säker på att många kommer känna igen sig i det jag tänker skriva just nu...nämligen att vi är ju småbarnsföräldrar, och ibland händer det oväntade saker som man inte kan planera för eller förändra och låna pengar kan vara den "enda utvägen" för att ta sig framåt - då finns Lendify som erbjuder privatlån till låga räntor som också medför att man kan sänka sin månadskostnad om man samlar sina lån hos Lendify. Det kanske är så att bilen går sönder, något barn kastar sönder din TV eller att diskmaskinen plötsligt slutar fungera. Eller ännu värre - tvättmaskinen, en mammas marddröm. Vi hamnade i en sån situation för ett tag sedan när vi väntade Kaylie och kände att vi verkligen, verkligen, verkligen behövde ha en tvättmaskin. Vi hade tack och lov pengar sparade sen innan men jag minns fortfarande den paniken över att vi egentligen hade behövt de pengarna till annat och hade faktiskt tyckt det var bra att veta att det fanns något bolag som erbjöd just detta.
Allt sker digitalt och man kan även investera vilket jag tycker är superbra. De skär bort alla mellanhänder vilket medför ännu högre räntor. De blev även listade som en av tre svenska bolag - som top100 fintech-företag! Något som jag även tycker är viktigt att nämna för att få fram deras trovärdighet är att fler av landets största ansikten utåt från andra banker är med och äger Lendify, alltså investerar i detta bolag. 
Lendify för mig känns väldigt trovärdigt, man kan följa hela deras tidslinje och se hur hela bolaget har utvecklats med åren. Det ger en säkerhet och mer trovärdighet som jag nämnde tidigare. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: