Överkörd av vården

Hallå! Idag var det äntligen dags för mitt andra besök hos barnmorskan. Vid första tillfället förklarade jag att både jag & Therese är riktigt skraja att samma sak ska hända igen vid denna förlossning. Jag tog mig igenom allt jävligt motvilligt - jag avskyr att prata om förlossningen och tiden efteråt. Jag nästan skäms över att jag förlorade så mycket tid med Kaylie. Min BM lovade att direkt ta upp vår situation på deras rond där dem träffar förlossningsläkare för att snabbt kunna lägga upp en bra plan med klara-samtal samt diskussion om snitt. Vi blev ju lovade snitt redan när Kaylie föddes - vi valde att skaffa ett till barn pga att vi fått det lovat.

Idag väntade vi, efter en kvart kommer det ut någon som tillhör BVC egentligen och beklagar sig. Min BM hade slutat och jag skulle få träffa en annan. Fick veta att hon inte heller skulle stanna mer än ett eller två av mina besök och jag skulle få byta igen....
Vad är oddsen? 
Inget samtal med någon förlossningsläkare har skett, iallafall inget som blivit infört i min journal. Inte ens vanlig information jag berättat under inskkrivningen såsom hur långt gången jag är fanns...

Kände mig totalt utelämnad. Tvingad att dra upp allt igen för någon mellanhand som inte ens ska stanna kvar. Information som bara försvinner.

Nu ska jag dit igen på måndag. Förhoppningsvis har jag själv fått tag på klara-mottagningen för snabbare hjälp, känns som allt faller mellan stolarna just nu.

(null)

Lilla magen 🖤 imorgon går vi in i vecka 13 och jag känner kittlande fladder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: