Inskrivning hos barnmorskan

Hej på er. Den där tröttheten jag nämnde skulle komma av att kliva upp så tidigt utan möjlighet att vila under dagen gör sig påmind 😴 jag är tacksam att Kaylie är så förstående och roar sig själv ganska mycket när jag inte riktigt orkar.

Vi har precis kommit hem nu, var på inskrivning hos barnmorskan idag. Allt blev så verkligt. Det är så himla svårt att förstå att vi väntar en till...wow, vad häftigt ändå. Så efterlängtad 🖤

Vi har ju våra rädslor inför förlossningen med tanke på hur det gick under Kaylies. Jag är kluven och splittrad över kejsarsnitt och vet inte alls vad jag vill i dagsläget. Barnmorskan skulle ta upp det med förlossningsläkare nu och lägga upp en plan för hur vi ska gå tillväga. 

Ni som både fött vaginalt och med snitt - kan ni inte lämna lite för och nackdelar?

(null)Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har haft 2 vaginala förlossningar och 1 planerat snitt. Jag fick planerat snitt pga min andra vaginala förlossning gav massa komplikationer som gjorde att jag inte kan föda vaginalt igen. Men fick jag välja skulle jag göra vaginalt igen. snittet va det värsta jag gjort,trots att de blev utan komplikationer.

Svar: Tack snälla för att du delade med dig 🖤
Denise Hinkelman

2019-05-10 @ 17:57:07
Postat av: Anonym

Jag har gjort båda. Snitt var det bästa jag kunde göra, hade ont några dagar efteråt och det funkade som vanligt kort efter. Hoppas du hittar en väg som passar för er! Kram

Svar: Tusen tack för svar. Skönt att allt gick bra för dig 😊
Denise Hinkelman

2019-05-10 @ 18:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: