Prisvärda utemöbler

I annonssamarbete med Nordiskarum.se

 

Hur har ni det i vårvärmen? Det är underbart att solen tittar sig fram nu, äntligen, vad jag längtat. Nu när solen och värmen börjar komma mer och mer är vi automatiskt ute lite mer ofta – vi älskar att vara utomhus men extra mycket under varma vår- och sommardagar.

 

I höstas flyttade vi till ett radhus, vi trivs så himla bra och nu är det dags att ordna med utemöbler, snygga och bekväma utemöbler. Vi vet inte riktigt vad vi är ute efter men något där vi kan samla väldigt många, ha sköna grillkvällar och ett ställe att bara hänga på – med och utan våra barn. Hur har ni det utomhus på er altan, i uterummet, på balkongen eller någon annanstans? Tänker ni praktiskt eller snyggt? 

 

Nordiskarum.se har verkligen ett stort utbud av olika utemöbler, allt ifrån snygga matbord till slitstarka utekök. Vi letar efter det perfekta för vår familj nu. 

 

En dröm jag har är att ha ett utekök – alltså vilken dröm. Jag bara måste visa er det här snygga utekök ni kan hitta i deras stora utbud av utemöbler. Jag blir så förälskad. Tänk att stå där en varm kväll och titta på barnen som leker istället för att stå inne i köket! 

 
 

Bord och stolar är högst upp på vår prioriteringslista just nu. Vi gick från lägenhet med balkong till en relativt stor veranda på baksidan och inga möbler vi hade sen tidigare passar. Ett slitstarkt, stort och rektangulärt bord skulle vara optimalt. Här kommer några alternativ vi tittat på! 

 

 
 

Loungeset är ju även det något som finns med på prioriteringslistan. Jag avskyr att inte kunna slappna av riktigt ordentligt – det blir lätt så att man sitter ganska stelt på ett par stolar vid ett matbord. Jag vill ha ett ställe där jag kan slappna av, lägga upp fötterna någonstans och bara få vara. 

 


Kommentarer
Postat av: Christina

Snygga val! Vi flyttade till ny lägenhet 2018 med stor takterrass samt en stor balkong och det var så kul att inreda :)

2020-04-16 @ 11:01:44
URL: http://ecochic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: