Ett anpassat mjällschampo - Mjällbusters

Reklam för Mjällbusters
 
Hej på er! Vilken vinter vi har va? Inte direkt men kyliga förhållanden har vi fortfarande - något som i alla fall ger mig torr hy, torr hårbotten och en känsla av torrhet i hela kroppen. Så sjukt jobbigt! Drabbas ni också av detta när det är kallt? Ännu en anledning till att jag älskar värmen och sommaren. OM det är så att ni också har problem med detta kanske ni upplevt mjäll någon gång? Jag har ett bra tips för alla er så ni lätt kan slippa detta! Mjällbusters mjällschampo är ett mjällschampo som är tillverkat i Sverige och för svenska förhållanden. Den är speciellt utvecklad för en aktiv modern människa! 
 
Jag förespråkar alltid att alla duger som dem är oavsett utseende - vi är fina på vårat sätt och alla är alltid lika värda. Jag tipsar inte om detta från en utseendemässigt perspektiv utan för en feel-good känsla. Jag vet själv hur jobbigt det är med exempelvis torr hårbotten och har upplevt mjäll vid några tillfällen i min ungdom - för min egna feel-good känsla hade detta schampo verkligen behövts då! 
 
Hur gör man då? 
Du använder det varje dag till att börja med och underhåller sen 1-2 gånger per vecka beroende på hur omfattande din mjäll är. Nu under vintern ska du tänka på att inte springa ute med blött hår och undvik huvudbonader så mycket du bara kan - även om det kan kännas nödvändigt för att hålla värmen. 
En annan sak som kan vara viktig att tänka på är att detta "problem" ofta går hand i hand med något annat. Det kan vara så att du behöver behandla insidan av kroppen med kosttillskott - rådfråga din doktor för att se om ni kan hitta en lösning samtidigt som du behandlar håret med Mjällbusters mjällschampo.
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: