kan inte förstå vad som hänt

min älskade fina underbara älskling till flickvän, varför gjorde du såhär? har du gått runt och tänkt på det här länge eller var det bara något som kom. jag kan inte förstå, jag försöker hitta en anledning - du skrattade, du talade om när du mådde dåligt och när du behövde mina kramar och mitt stöd, varför inte en gång till? varför kunde du inte sagt till på en gång... det är ganska självklart att dina tankar har snurrat omkring i ditt huvud, men att dela med dig av din andra hälft är väl inte så mycket att kräva?

älskling, jag går och lägger mig nu... sluta upp med vad du än gör så somnar vi ihop, sen hoppas jag få vakna imorgon av en godmorgon puss - som alltid.
du kommer alltid finnas med mig, dag som natt. jag vet att du aldrig skulle lämna mig! älskar dig, nå otroligt - och det vet du om, du vet det hundra gånger runt jorden och tillbaka!

behöver inte skriva så mycket egentligen,för jag vet att du vet vad jag tänker.... jag tänker gosa ner mig i våran kudde inatt, våran favorit kudde som vi alltid bråkade om. du kommer och lägger dig du med va? många kramar från mig till dig, älskling.... puss