Att vara omsorgspersonal - fantastiskt

Hemma nu efter mitt andra pass för dagen, de två närmsta dagarna blir något liknande - jag börjar åtta på kvällen, har sovande natt, går till nio på morgonen och därefter jobbar jag 13-21.30 igen. FULLT UPP, när har jag egentligen tid att göra det här man ska göra? Som att slappa, ligga i soffan med en kopp te och käka något gott? Eller vad sägs som att orka titta klart på en film som visas på kvällen, istället för att avbryta mitt i för att gå och lägga sig klockan tio!?

MEN trots allt det här, trots fulla dagar med jobb, jobb, jobb och åter lite jobb väljer jag själv att tacka ja till så många pass, jag väljer att jobba och jag VILL jobba. Jag älskar mina ställen som jag jobbar på, jag är glad att jag har det jobb jag har och jag trivs och är såååå nöjd med att vara en omsorgspersonal! Skulle aldrig vilja dra ner på mina timmar, inte en enda. Nu då? Ja, nu är det dags för efterlyst, min morgonrock, ett stycke sambo och en hel skål med polly. Namnamnam! 
Eftersom jag börjar så sent som jag gör så tänker jag vara uppe ikväll, kanske, vi får se....i alla fall någon timme till, haha! Och vet ni vad jag gör nu!? 
SAKNAR SOMMAREN.
Jag vill ha sol, bad, solbrillor, shorts, linne och ruffsigt hår...