Livskvalité

Heeej!

Hoppas er dag varit lika bra som min. Hade min tidiga onsdag idag(som jag har varannan onsdag) och hann med att träffa både Kaylies gudmor och Josse.
Hämtade hem en tokigt glad unge från förskolan efter jobbet, vi tog en otroligt mysig promenad till Linda. På vägen dit fick Kaylie en pinne hon viftade med, hon härmar allt just nu, varenda ord vi säger, och hon snappade upp "hokus pokus filijokus" och sa det på hennes egna lilla vis. Pokus, okus, flijooo! Hur sött som helst.

Vi umgicks med Linda och Izabella en stund innan Therese kom hem från jobbet och joinade oss, vi köpte kinamat och åt tillsammans innan Kaylie behövde hem för att sova.
Nu på kvällen kom Josse över på en kopp kaffe med lilla Luna. Den lilla tjejen alltså har verkligen stulit mitt hjärta! Izabella med för den delen.
Vi pratade en lång stund innan hon gick hem. Nu myser jag och Therese med tända ljus framför tvn och njuter av att Kaylie sover. Får man säga så utan att någon dömer en? Haha. Hon har varit svårsövd de senaste dagarna och varit uppe med oss till vi gått och lagt oss, påfrestande men det tar man ju sig igenom. Oavsett så är vi nöjda ikväll, det är ju framförallt för hennes skull vi vill att hon ska sova - hon behöver verkligen det så hon orkar en heldag på förskolan.

Hoppas ni har en fin kväll!