Femte året med henne

Där stod jag på tågstationen, skakade som ett asplöv och tittade på klockan varannan sekund. När tåget från Göteborg rullade in kunde jag knappt stå på mina ben men försökte se så oberörd ut som möjligt, jag kunde ju inte visa hur nervös jag var, va?
Jag letade efter henne bland folkmassan, eller jag letade snarare efter en stor rottweiler som hon hade med sig - den kunde jag ju bara inte missa. Efter en liten sekund ser jag dom båda, coollugna, oberörda.
 
Gick fram, tittade nog mest ner i backen för att jag inte vågade möta hennes blick. Jag sa snabbt hej och blev räddad av att hon hade med sig sin hund... Jag började kramas med den, hälsa på hunden och ville ärligt talat inte ens titta upp. Jag var ju tvungen tillslut, kramade om henne och hon viskade lugnt i mitt öra som om jag känt henne i flera år "du behöver inte skaka eller vara nervös, det är ju bara jag"...
 
Vi gick tillsammans mot bilen som mamma körde, satte oss i baksätet och den där tjejen som påpekat att hon aldrig någonsin tar ett första steg tog tag i min hand. Bara sådär. Helt naturligt.
Jag kramade hårt om hennes hand och kände ett lyckorus. Just där och då i bilen visste jag att det var hennes närhet jag ville ha varje dag i resten av mitt liv.
 
I fem år har jag fått ha hennes närhet. I fem år har hon varit min. I fem år har jag varit den lyckligaste någonsin.
Efter 21 dagar tatuerade hon in bokstaven "D" på hennes vänstra ringfinger. Helkonstigt va?
Efter två månader förlovade vi oss.
Efter fem månader flyttade vi ihop.
Efter två år började vi alla möjliga tester för att bli gravida. I september 2013 var vi på vårat första besök. I december 2014 blev vi godkända och fick börja åka till Uppsala och inseminera.
Efter tre år i januari gjorde vi vårat första försök, efter det tredje försöket blev lilla K till.
Efter tre år gifte vi oss. Vi berättade för alla gäster på bröllopet att vi var gravida.
Efter två år föddes vår älskade dotter.
 
Nu står vi här, letar hus och är sjukt lyckliga. Förmodligen lyckligare nu än vad vi var förut.
Jag är så kär.
 
Tack för fem fina år älskling, jag ser fram emot att dela resten av mitt liv med dig.