Alice & Fox

Kaylies rum har fått sig ett lyft och några gamla möbler har fått flytta ut. Det gör ont i hjärtat faktiskt att lämna bort vissa möbler men jag har insett att vi faktiskt inte får plats med ALLT hela tiden. Hennes rum fylls på med goda nyheter hela tiden och förändringar älskar jag! Erkänner dock att jag är duktig på att hamstra på mig en del. Nu har hon fått både ny lampa, ett fint tipitält, en bokhylla samt en underbar liten fotölj. NU ska vi väl vara nöjda!? Haha...

Alla produkter kommer från Jollyroom och är av märket Alice & Fox.
 
 

Denna fantastiska lampa var en av de saker som fått komma upp i Kaylies rum i veckan. Den ger ett väldigt ljust men behagligt ljus och nu i vintermörkret behövs det verkligen! Har så sjukt länge letat efter en lampa som ger ett bra ljus, Kaylies rum ligger åt fel håll och det är nästan aldrig sol där. Självklart skönt på sommaren för det blir inte för varmt där inne men tråkigt och jobbigt med ljuset för en person som älskar att fotografera där inne. Lampan ger en kall ton som jag gillar!

 
 
 

Detta tipi-tält har ni sett i ett inlägg längre ner.

Myyyyysigt säger Kaylie när hon klättrar in med sina gosedjur och vill läsa en bok. Ett stort och rymligt tält som både jag, Kaylie och Therese får plats i. Finns det hjärterum finns det stjärterum! Tyg nertill, mot golvet, gör att det inte behövs annat tyg där inne, man blir inte kall om rumpan och fötter utan strumpor kan trampa runt där inne.
 
 
 

En mysig, ljusrosa fotölj fick också komma in till Kaylies rum. Hon älskar den och sitter gärna med en bok däri. Den förflyttas från hennes rum in till vardagsrummet där hon gärna sitter och tittar på tv i den. Mjuk och skön samt väldigt stabil! 

 

Denna bokhylla, åh den är perfekt! Den rymmer såååå mycket, den är lätt och smidig vilket gör att den kan förflyttas överallt i rummet. Bra höjd så Kaylie själv kan hämta sina böcker.

 

 

(Sponsrat inlägg)