Fina exklusiva ytterdörrar

I samarbete med Byggshop.se
 
Godmorgon! Som ni vet går vi i byggtankar och många av mina härliga läsare vet jag är på gång att bygga hus, det fick jag veta sist jag nämnde våra tankar om husbygge, så idag tänkte jag faktiskt tipsa er om fina ytterdörrar från Byggshop. Det finns både billiga men väldigt snygga alternativ och även dyra alternativ som ser ut att vara väldigt exklusiva. Just nu har dem kampanj på många fina dörrar, men det gäller bara fram till och med den 31 augusti så skynda er på om ni är ute efter en! 
 
Jag tänkte visa er tips och alternativ på en del dörrar vi spanat in till vårt kommande husbygge. En vaaacker dag...
 
Detta är en parytterdörr i vitt, med 38% rabatt. Det går själv att välja vilken dörr som ska vara ingångsdörr, det går även att välja modulmått.
 
 
Vi har även tänkt att (som det ser ut nu i alla fall) ha mässingsdetaljer, såsom ytterdörrhandtag och liknande i mässing. Detta tyckte vi var så prisvärt! 
 
Byggshop har inte bara ytterdörrar, det finns även bra säkerhetslås och andra tillbehör. Jag har spanat omkring på väldigt många sidor i hopp om att hitta bra tillbehör till hus som faktiskt är prisvärda och dessa håller våra krav. Det bästa är att man själv kan välja alla tillbehör, få det så som en själv vill och också att man kan hålla sig inom den prisklass man vill. Det finns val och alternativ för alla. 
 
Vill även visa en av deras dörrar som finns i många olika färger, här visar jag er i grått. Det är en ytterdörr diplomat daisy cotswoldglas. Man kan även här välja åt vilket håll dörren ska hänga så man får den ingång man vill ha. Alltså kolla bara...hur snygg är den inte!? Den ser så himla exklusiv ut. Alla fina detaljer som spårfrästa dekoren fullkomligt älskar jag! 
 
 
Diplomats alla ytterdörrar har 20 års formgaranti och 10 års garanti mot kondens mellan isolerglasen. Dessutom gäller 2 års garanti på dörrens funktioner och egenskaper, förutsatt att anvisningarna för behandling och montering följts.
 
Så ska ni handla ytterdörr eller tillbehör vill jag verkligen, genuint, tipsa er om Byggshop!