Dofta gott året om

I samarbete med Allectra

 

Hej på er i vårsolen! Har ni det lika underbart som vi med vädret? Plusgrader och all snö är nästan borta. Så härligt att kunna vara ute om dagarna, känna solens värmande strålar och bara må lite bättre. Jag är en sån person som påverkas enormt av mörkret, långa dagar utan ljus och jag avskyr att gå runt kall – det är verkligen bland det värsta jag vet. Vår och sommar är helt klart min cup of tea. Hur är det för er, tycker ni om kyla mer än värme eller är ni som mig? 

 

Jag har ju tidigare nämnt att vår innebär förnyelse för mig. Det innebär förnyelse kring det mesta, vill ha en ny hårfärg, ny inredning, nya kläder och ny doft. Haha, jag är så såld på saker som doftar gott. Mitt bästa tips på våren är att spruta på lite parfym på jackan och hänga ut den en timme på vädring, det doftar underbart. Det luktar inte för mycket, inte så man får huvudvärk. Det doftar lagom mycket och det lägger sig över hela jackan. 

 

Vill ni också förnya er till våren? Vill i samarbete med Allectra tipsa er om en sida samlat med härlig parfym och kosmetika ni kan besöka ifall ni ska uppdatera er nu i vår. Det finns något för alla, det kan jag nästan lova. Det finns dels de redan givna favoriterna men även nya dofter om du är som jag och behöver något nytt. Du finner kosmetika, ansiktsvård, kroppsvård, naturkosmetika, kosmetiska dofter och parfymer. Helt klart värt att titta in.

 

Jag slår ett slag för en parfym jag verkligen älskar. En parfym jag skulle kunna bära hela tiden. Jag har haft en relation med doften sen jag gick i sjuan på högstadiet – vilket är väldigt längesen. Den doftar sött och har en doft som sitter i länge. Om jag inte skulle ha ett så stort behov av att byta och testa nya saker är detta parfymen jag alltid skulle använda, helt klart.