PT online till bästa pris

Jävlar vad kallt det är ute. Det är kallt och blåser isbjörnar.
Jag har verkligen haft fullt upp på senare tid, tapetserat mina föräldrars sovrum, inlämningsuppgifter, familjelivet ska gå ihop - varit ensam med Kaylie under tiden T var i Barcelona och så vidare. Är så tacksam att jag fick chans att testa på PT online som faktiskt anpassar så man kan träna hemma - även om vi varit sjuka och träningen har hamnat lite efter på senare tid.
Ni kanske har sett mitt samarbete jag har med William på Constance PT på instagram? Jag tänkte att jag måste ju självklart dela med mig av den grymma dealen här med, för er.
 
Online PT innebär att du får både ett individanpassat kost- och träningsprogram, skräddarsytt efter dina behov. Jag har en grym deal till er alla där ni får 21 dagar för 495 kronor eller sju(!!) veckor för enbart 995 kronor - helt utan bidningstid. I detta får ni alltså ett kostschema om ni vill ha det, annars jobbar William med att ta bort dåliga vanor och föra in goda vanor för en mer hållbar livsstil. Han delar min tanke att ingenting ska förbjudas, man ska inte behöva väga mat och man ska inte behöva träna varje dag för att känna att man gör det tillräckligt bra. Jag älskar konceptet!!
 
Ni kan signa upp er här för PT online till bästa pris.