Din sista vilja blir verklighet med Lavendla Juridik

I betalt samarbete med Lavendla

 

Hallå på er och fin nationaldag till er alla. Firar ni den på något speciellt sätt?

 

Sen jag fick min fantastiska, älskade och underbara Kaylie har jag länge funderat på vad som händer ifall något händer mig. Nu när vi väntar ett syskon till henne blir det ännu mer tydligt och tankarna är många. Efter förlossningen med Kaylie var jag ganska rädd, rädd att något skulle hända – detta gör mig självklart livrädd även denna gång.

 

Har ni någonsin funderat på vad ni skulle vilja skriva i ert testamente? Testamente för mig är något gamla pensionärer skriver och har hemma, i väntan på den dagen liksom – men riktigt så är det ju inte har jag förstått nu ju mer mina tankar gått kring detta. Jag vill att allt ska vara färdigt om något mot förmodan(peppar, peppar!!) skulle hända mig innan jag blir riktigt gammal.

 

Lavendla Juridik är ett företag som finns runtom Sverige, dem hjälper till med allt inom familjejuridik och begravning. Förutom det hjälper dem även till att skriva ditt testamente – det känns super för man är rädd att någon viktig detalj ska missas. Det bästa är att alla som använder Lavendlas tjänst får en personlig jurist. När det kommer till frågor som dessa är personlighet väldigt viktigt för mig. Det ska kännas genuint, trovärdigt och främst personligt. 

Dem har även en konstadsfri tjänst, där kan man ange alla typer av önskemål man har, kanske hur man önskar sin begravning eller liknande.

 

Allt jag äger, allt som är utav värde ska ju självklart gå till min fina fru och mina barn. Det är ju ganska självklart – men jag vet med egen erfarenhet att i såna hemska och tragiska situationer kan allt hända och även de bästa i familjer kan börja bråka. Just då, i dem tuffa och jobbiga situationerna kan denna tjänst vägleda och hjälpa till då allt finns nedskrivet och en jurist som hjälper till. Jag tycker även att begravning är en så fin sak, ett avslut som jag vill vara med och bestämma - jag vet på ett ungefär vilka låtar jag vill ha och det är fint att kunna styra lite.

 

Säkerställ att din sista vilja blir verklighet! Skriv ditt testamente idag med hjälp av Lavendla Juridik Västerås.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: