När ångesten äter upp en

Hallå där.

Kommer precis från skolan efter en föreläsning som jag som alltid får extrem huvudvärk av. Det riktigt kryper i kroppen på mig och jag måste fokusera så hårt på att höra vad föreläsaren säger istället för att fokusera på dem som viskar framför mig, pennorna som skrivs eller att någon ventilation låter i bakgrunden. 

Efter en sån här dag vill jag bara sova. Är så trött, nästan så ångesten kryper på mig för jag så gärna vill orka mer än bara två timmar i skolan. 
I ett ytterligare stolt samarbete med QOALI vill jag dela med mig av mina fördelar med ett tyngdtäcke. Grym rabattkod finns i slutet av inlägget!

Ett tyngdtäcke har man nästan bara rätt till gratis från sjukvården ifall man har en diagnos som gör att man kan finna det rogivande och avslappnande med ett tyngdtäcke. Redan långt innan jag påbörjade min utredning för ADHD startade jag upp ett samarbete med Qoali och en helt ny värld öppnades - efter så många försök med starka mediciner för sömnen, extra melatonin, avslappning, rutiner i form av att gå upp samma tid varje morgon och liknande så räddade mitt täcke mig.

Jag har ett täcke på 11 kilo. Jag kan inte sova utan. När överdraget man kan tvätta inte är torrt på kvällen när jag ska sova och jag tvingas sova med vanligt täcke är jag som en zombie dagen efter.

Jag tar micropauser med täcket ibland, särskilt efter en sådan dag som idag. Virar in mig, dricker en kopp kaffe och återfår fokus och energi.
Skulle kunna dela med mig av vetenskapliga bevis på stt tyngdtäcken fungerar men tror min personliga åsikt väger mer.

Uppge koden DENISEOCHKAYLIE30 för otroliga 30(!!) procent rabatt! Koden gäller i 72 timmar.

(null)

(null)

(null)