Till vår lilla lyckoträff

Först och främst - TACK - för att ni trycker på "❤️" längst ner i inlägget, det ökar synligheten på portalen vilket gör att fler hittar hit.


Idag hämtade jag ut ett paket, så spännande. Öppnade och såg det finaste lilla babynest - helt i vår smak med underbara detaljer. Så fint gjort, det är noggrant sytt och man ser att tid är lagt på det. TACK! Vi blir så glada 🖤
Detta babynest är från fantastiska Bofandi som erbjuder mer än bara babynest. Helt såld, wow alltså. 
Babynest är nog det vi använde oss mest av när Kaylie var liten så det är ett självklart val även till denna bebis. Så smidigt och möjliggör att samsova med den lilla, säkerställer också att bebisen inte rullar eller glider ur... 

(null)

(null)


Jag vet att en del säkert kan tänka hur vi redan nu vågar införskaffa saker till bebis- när det gått så kort tid. Men sanning är den att detta är bland det mysigaste jag vet, alltså att få förbereda, fixa och planera. Jag kan inte gå i tankarna "nej nu måste jag vänta i fem månader ifall vi får missfall" för det är ju faktiskt så att allt kan ske under hela graviditeten och även efteråt. Rädslan över att något ska hända finns hela tiden, det kommer man aldrig ifrån ❤️ jag njuter till max hela tiden och ser det positivt. 

Kolla bara. Så himla magiskt. Ju mer man drar åt snörningen desto mindre och mer höga kanter blir det, ju lösare man knyter desto större blir nestet med lägre kanter. 

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska kolla till kommande lillebror tack 💙

Svar: Vad kul. Deras babynest är underbara 😍
Denise

2019-05-13 @ 14:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: