Vår lilla lyckoträff

Hej på er. Nu kommer alltså dagen jag egentligen trodde var så långt borta - dagen då jag kan berätta för er att Kaylies syskon växer inuti min mage. 

En liten lyckoträff. Vår lilla lyckoträff. 

Vi är chockade, överlyckliga, överväldigade och lite chockade igen. Vi tänkte nämligen bara ringa till Uppsala för att ta reda på hur vi skulle gå tillväga när vi ville börja med syskonförsök. När barnmorskan i telefonen sa "det enda vi kräver är nya virusprover och ett nytt vaginalt ultraljud, sen behöver vi kolla upp hur lång kön är. Vi har en tid redan imorgon" blev vi överraskade. Vi tog den tiden och tänkte att väntetiden säkert var lång. 

Riktigt så var inte fallet. Det fanns inga väntetider eftersom vi redan har en donator från försöken med Kaylie. Panik blandat med stress när barnmorskan berättade att det enbart fanns tillräckligt med spermier för två eller tre försök beroende på hur dem klarade sig vid upptining. Hon rekommenderade IVF om det inte fungerade med första inseminationsförsöket. Äh, vi kör, tänkte vi. Vi testar insemination sen tar vi det därifrån.

Och så kom dagen när vi skulle in till Uppsala.


(null)

(null)

Tänk att vi var igång igen. Alla tankar snurrade. Med Kaylie fick vi ett positivt gravtest tredje gången - det var hemskt att testa de två tidigare gångerna. Kommer det gå bra? Kommer vi lyckas med spermierna som finns eller får vi en ny donator? Hur många försök kommer krävas denna gång? 

Redan andra dagen hade jag en bra känsla i kroppen. Det var så sjukt. Fjärde dagen hade jag känslan av att jag inte ens behövde ta ett test för jag var så säker på att allt gått bra. Redan åtta dagar innan jag skulle ta ett test skymtade vi ett svagt sträck på en sticka.(null)


(null)

(null)


Wow alltså. Det gick. Första försöket, det trodde vi aldrig. Det lilla hjärtat tickar på i magen och årets julafton kommer vara så fin. Ni kan tro att vi testat. Säkerligen runt 12 test - såhär bra går det väl inte? Är mållös och fortfarande i chock...och så himla lycklig 😭🤰🏼

(null)
Kommentarer
Postat av: T

Älskar oss , älskar vår familj och allt där till♥️ kommer blir fulländat till julafton ♥️

Svar: Verkligen! Så magiskt 😭🤰🏼
Denise Hinkelman

2019-05-07 @ 17:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: