En lifesaver med småbarn

Detta inlägg är i samarbete med Minijoy.se  och Babymoov. Värt att nämna om Minijoy.se är att dem är ensamma på marknaden med livstidsgaranti! Därför är det en barn- och babybutik där du som konsument handlar tryggt och enkelt med livstidsgaranti, ett års öppet köp och fri frakt/retur. Hur bra!?

 

(null)

(null)

(null)

(null)

För er som följer mig på instagram vet att jag en stund nu pushat och rekommenderat den här matberedaren som är en riktig lifesaver för oss barnfamiljer. Det finns nästintill oändliga funktioner och kombinationer på funktioner som gör det annars stressiga småbarnslivet sjukt lätt, och ganska behagligt. Vi uppskattar att den är enkel att förstå sig på, lätt att använda och en produkt som har timer eftersom man lätt har det stressigt. Vi har både gjort smoothie, ångkokat grönsaker eftersom Kaylie hellre gillar dem så och även använt steriliseringsfunktionen. 

 

Jag minns när Kaylie var väldigt liten och skulle börja med smakportioner att det var svårt att hinna med att dels städa, sköta allt runt omkring ihop med Therese och även att hinna laga hälsosam mat till Kaylie. Det blev nog ganska enkelt barnmat på burk just för att tiden inte fanns, för att vi aldrig införskaffade oss en ordentligt mixer och för att det hela tog lite för lång tid.

 

Med en Nutribaby+ kan man ångkoka grönsakerna till maten och av det göra goda pureer, exempelvis. Det finns separata korgar att lägga matprodukterna i vilket gör att man kan tillaga allt samtidigt – även om det innebär olika ångkokstid – bara lägga dit det som tar längst tid först. Det finns en mixer/matberedare på andra sidan som kan mixa maten i olika lägen beroende på din bebis ålder, sjukt smart!! Timer finns också vilket är en räddare i nöden för mig, jag som lätt glömmer av och gör annat.

 

Något mer man kan göra är att sterilisera flaskor, nappar och bröstpump ifall det används, som ni kan se här – här förberedde vi baby K’s alla nappar. Så mysigt.


(null)

(null)
 

Några fler fördelar med denna är att den även kan avfrosta mat, värma upp välling eller ersättning till rätt temperatur, den har 10 förprogrammerade program och det mesta av matberedaren går att köra i diskmaskin om man vill det.  Jag ser så fram emot lillebrors ankomst när jag har denna hos mig – den är så himla bra!! Vi älskar den, den underlättar verkligen.

 

Jag kan erbjuda er alla en fantastisk rabattkod hos Minijoy.se som ni kan använda ifall ni vill köpa er egna Nutribaby+ – uppge kod denisekaylie20 för att få 20% rabatt på den. Koden gäller under hela september!!


Minijoy.se ger självklart också livstidsgaranti på  Nutribaby+